Opdræt og killinger

Her finder du et udvalg af alle vores medlemmer.

Uanset om du leder efter en ny bedste ven eller bare ønsker at tilføje lidt glæde til dit hjem, er vores killinger klar til at erobre dit hjerte.

Gå på opdagelse, og lad dig fortrylle af de pelsede små charmetrolde, der søger deres evige hjem.

Find dit perfekte match i dag!

Zanno

Medlem

Jeg er sød og rar

Dedikerede og erfarne individer, der brænder for avlen af katte. De har ofte års erfaring inden for denne niche og har dybdegående viden om racernes karakteristika og behov.

Oakheart

Medlem

Omsorgsfulde dyreelskere, der sætter kattens trivsel i højsædet. Vi sørger for, at kattene lever under optimale forhold med kærlighed, opmærksomhed og passende sundhedspleje.

Tashnature

Medlem

Engageret i racerbevarelse og avler med det formål at bevare sjældne og truede kattearter. De spiller en vigtig rolle i at opretholde og beskytte racens genetiske mangfoldighed.

Egholm Bengal

Medlem

Omhyggelige og ansvarlige i  avlspraksis. Vi er opmærksomme på at undgå indavl og søger at producere sunde og robuste kattekillinger med ønskede egenskaber.

Felis exquisite

Medlem

Dedikerede passionister, der brænder for at avle og opdrage sunde og smukke katte. Vi investerer utallige timer og ressourcer i opdrætsprogrammer for at opnå de bedste resultater.

Leocirkels

Medlem

Ansvarlige katteopdættere, som prioriterer dyrevelfærd og arbejder tæt sammen med dyrlæger for at sikre, at vores katte er fri for genetiske defekter og sygdomme.

Columbine

Medlem

Med mange års erfaring har denne opdrætter en dyb indsigt i racens adfærd og genetik. 

Er der ingen killinger til salg?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- og vær blandt de første til at høre om nye kuld