Om klubben

Dansk Bengalklubs

Officielle hjemmeside

Om klubbenDansk Bengalklub blev startet i oktober 2018 af en gruppe opdrættere med formand Michael Møller Christensen i spidsen.


Klubbens formål er at samle opdrættere og private i en klub med de mange fordele det har i form af fællesskabet med kærlighed til racen, rabataftaler med foder og forsikringer, fælles sundhedsundersøgelser samt på sigt at kunne afholde arrangementer og udstillinger for klubbens medlemmer.


Vi ønsker at gøre det nemt og overskueligt for potentielle killingekøbere at finde frem til de registrerede opdrættere så de er sikre på at få en ægte og raceren bengalkat registreret i et af de katteforbund som klubben støtter som lever op til racestandarden og at give køberne den tryghed det er at købe en killing fra et registreret opdræt hvor man altid vil kunne hente hjælp ved opdrætter og i klubben samt man er sikret garanti ifølge købeloven.

Find os på Facebook

www.edenpetfooddanmark.dk

Klubbens hovedsponsor

Pet Food Nord

Copyright © 2018-2020 www.dansk-bengalklub.dk  Indholdet af disse internetsider, inklusive alle billeder og tekst, er beskyttet af copyright. Generelt gælder det, at ophavsrettighederne også på de enkelte Billeder Ophavsrettigheder på tekst og grafik tilhører dansk-bengalklub.dk Alle rettigheder forbeholdes.webmaster og layout jensen73kasper@gmail.com  

GF Sydvest

Vores Privat gruppe på Facebook

Dansk Bengalklub - kun for bengaler

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend